girona.cat

Malalts de música

Prevenció de riscos auditius per a músics

Tipus:Taller
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:La Marfà
Preu:Gratuït
Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la icona .

Ser músic pot ser una pràctica o professió de risc. En aquest taller tractarem sobre les conductes de risc quant a la salut auditiva dels músics, i veurem i mesurarem de forma pràctica l’impacte sobre l’oïda de pressions acústiques perjudicials. S’oferiran consells i informació tècnica per prendre les mesures adequades per prevenir lesions auditives.

A càrrec d'Enric Guaus, professor de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i investigador col·laborador del Grup de Tecnologia Musical; Lluís Sarró, músic i tècnic en prevenció de riscos laborals i cap de Gabinet de Presidència i direcció general de Mútua intercomarcal; i David Montero, tècnic superior en prevenció de riscos laborals i Health & Safety Engineer d’ ICL Group.

A càrrec de: Enric Guaus, David Montero i Lluís Sarró, membres fundadors de l’Observatori de Prevenció Auditiva per als Músics.

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web