girona.cat

Ball de rumba

Diada de la Rumba 2022

Tipus:Taller
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:La Marfà
Preu:Gratuït
Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la icona .

Taller d'iniciació al ball de la rumba catalana. Treballarem alguns dels passos bàsics del ball de la rumba i crearem petites coreografies sobre cançons populars de rumba catalana. Es tracta d'una activitat adreçada a tothom, dones i homes, sense distinció d’edat.

A càrrec de Noemí Osorio, ballarina i professora. Es va iniciar al món de la dansa als 5 anys i es forma en la disciplina en diverses escoles com Escuela de Baile Flamenco Tani (Barcelona), Escuela de Flamenco La Chiqui de Jerez (Cádiz), Escuela de Danzas Orientales Sunny Singh (Madrid), i amb mestres com Pastora Galván, Farruquito o La Lupi, entre d'altres. L’any 2011 crea l'Associació de Foment de la Dansa Internacional de Banyoles, amb la qual promou, organitza i ofereix diversos tallers formatius i espectacles de ball. Experimentada en les disciplines de flamenc, rumba i danses orientals ha creat una vintena d’espectacles i ha participat en més de 500. Directora del Festival Flamengi i actualment professora de flamenc a la Peña Flamenca de Girona La Gerundina i a l’Institut Flamenco de Barcelona. També té la seva pròpia companyia, Osorio Danza.

A càrrec de: Noemí Osorio, ballarina i professora

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web