girona.cat

Residual Gurus

Concert familiar

Tipus:Espectacle
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:La Marfà
Preu:Gratuït

Residual Gurus és una companyia que neix amb l’objectiu de concebre un art innovador, crític i capaç d’activar consciències. La reutilització de materials, la interacció amb el públic i el retrobament amb tradicions i sons ancestrals creen un concepte artístic únic i fascinant.

Quatre executius de les altes esferes politicoeconòmiques internacionals arriben al col·lapse existencial, un punt de no retorn a les seves vides. A partir d’aquí experimentaran una metamorfosi a través de la música i passaran a representar els valors del respecte, sostenibilitat i amor. Sonoritat electrònica, llenguatge rítmic de l’Índia, instruments originals, humor i improvisació teatral es combinen en un ritual col·lectiu irrepetible.

Hi col·labora: Festival Monar’T i Centre Cívic Santa Eugènia. Direcció: Adrian Schvarzstein; Idea original: Ramon Rodríguez; Música: Residual Gurus; Interpretació: Gabri Briones: tubs; Victor Ramos Reyong: campanes balineses; Ramon Rodríguez: llaunes; Jenny Xtravaganza: dansa; Ajudants de direcció: Miri Yeffet & Iolanda Llansó; Escenografia i construcció: Residual Gurus; Disseny gràfic: Izqui; Una coproducció de: Xirriquiteula Teatre, Fira Tàrrega i Residual Gurus

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web