girona.cat

Cia. Atzucac

Entre polièster

Cicle A prop
Tipus:Espectacle
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Centre Cívic Sant Narcís
Preu:Gratuït

La Dolça i la Carla examinen amb cura el món que les envolta i allò que veuen les desafia a un joc amarat de sorpresa. A vegades ens ofereixen l'absurditat de veure el final de qui no s'ha sabut abstreure de la força xucladora d'un món virtual. O bé ens escenifiquen el joc d'una ciutat que, més enllà del balcó emparat per flors boniques, ensenya la seva hostilitat. Canten la natura de colors que atreu la vida animada: quina enveja! I fan divertit l'avorriment.
Una escenificació de la paradoxa que ens envolta, que desprèn aquell humor intel·ligent que sap trobar sempre tresors en la subtilesa del dia a dia.

Dolça Alcanyís i Clàudia Vicens: dramatúrgia. Dolça Alcanyís: direcció. Dolça Alcanyís i Carla Coll: interpretació. Gemma Abellán: disseny d'il·luminació. Pau Iribarne: disseny sonor. Ismael Alcañiz: composició musical i guitarra. Dolça Alcanyís: espai escènic i vestuari. Ferran Casaponsa: distribució i premsa. Víctor Figueroa: fotografia i vídeo. Martí Segur: veu en off. Xicu Masó: mirada còmplice. Faberllull (Olot) i El Canal Centre d'Arts Escèniques. Ho organitza: Ajuntament de Girona.

Projecte cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 i en un 25 % per la Diputació de Girona

Unió Europea Fons Europeu de Desenvolupament Regional + Generalitat de Catalunya + Diputació de Girona

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web