girona.cat

Escola d'estiu de música

Jornades de formació per a docents a Girona

Tipus:Curs
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:La Marfà
Preu:60 €

Del dilluns 4 al dijous 7 juliol. De 10 a 13.30 h i 15.30 a 19 h
(Cal inscripció prèvia)

L’Escola d’estiu de música són unes jornades de formació per a docents de música que proposen itineraris segons el perfil professional dels docents i ofereixen diferents activitats i tallers per tal d’enriquir la seva formació i donar-los recursos per aplicar d’una manera pràctica a l’aula. Les jornades estan adreçades a professorat de música d'infantil i primària, secundària i escoles de música.

Entre d'altres, l'Escola d'estiu de música 2022 comptarà amb formadors com Estevao Marques, Santi Serratosa, Uirá Kuhlman, Violant Olivares, Carlos Alcázar, Mariona Castells o Guillem Roma. Podeu consultar el programa complet de l'Escola d'estiu de música en el pdf adjunt.

Activitat de formació reconeguda per l’Institut de Ciències de l’Educació (ICE) Josep Pallach de la Universitat de Girona amb una certificació de 30 hores.

NOTA DE L’EQUIP DE LA MARFÀ:
Som conscients que moltes de les persones interessades en l’Escola d’estiu potser no podreu participar-hi com teníeu previst degut als canvis en el calendari escolar que fixa el Departament d’Educació.
Davant la impossibilitat de moure les dates acordades amb els formadors s’ha decidit mantenir l’Escola. Més endavant obrirem també la inscripció a sessions individuals per si algú vol fer-ne un seguiment parcial.

Ho organitza: La Marfà - Centre de Creació Musical i Escola Municipal de Música de Girona – Ajuntament de Girona. Coordinació i assessorament pedagògic: Harmony Games. Hi col·labora: Casa de la Música del Gironès i Institut de Ciències de l’Educació Josep Pallach (ICE) - Universitat de Girona. Amb el suport de: Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya i Diputació de Girona.

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web