girona.cat

Diversitat funcional: experiències en primera persona

Tipus:Taula rodona
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Centre Cívic Sant Narcís
Preu:Gratuït

El centre Cívic Sant Narcís us presenta el cicle “Diverses i funcionals” que iniciem durant el mes d’abril i que durarà fins a la tardor.
EL cicle està sota el paraigua del projecte d’arts escèniques La Incòmoda, que té per objectiu potenciar la reflexió entorn de temes socials a través de les arts escèniques, arts visuals i la paraula.
El cicle començarà el 22 d’ abril a les 19h amb una taula rodona ”Diversitat funcional: experiències en primera persona” en que es vol donar veu a persones amb alguna discapacitat o que hi treballen conjuntament. Es posarà sobre la taula el que suposa ser una persona amb diversitat funcional avui dia i en el context que vivim. ES parlarà de prejudicis, de capacitats més que de limitacions, revisarem el model residencial, exposarem temes tabú com la sexualitat i el plaer en aquest col·lectiu, passant també per les dificultats que ofereix la societat a les persones diverses i per l’ús del llenguatge adequat i respectuós.
A càrrec de: Isaac Padrós (Multicapacitats), Montse Castellana (Fundació Elna), Patricia Carmona i Maria Oliver (OVI Barcelona) i Raquel Blanca Tubau.

Organitza: Projecte de la Incòmoda, Associació d’amics del Museu D’art de Girona, Associació Cultural la Volta, Associació Veïns Sant Narcís, Fundació Mifas, Fundació Elna, Centre Cívic Sant Narcís i SBAS Sant Narcís. Col·labora: Oficina Vida Independent i Multicapacitats.

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web