girona.cat

Els esclafem o els salvem?

Una sessió lectora a l’aire lliure per tocar llibres en família i descobrir insectes de paper, amb Àgata Losantos

+ MOT
Tipus:Laboratori de lectura
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Bòlit, Centre d'Art Contemporani. Girona
Preu:Gratuït
Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la icona .

Els esclafem o els salvem?

Una sessió lectora a l’aire lliure per tocar llibres en família i descobrir insectes de paper, amb Àgata Losantos

Que els insectes s’estiguin extingint ens fa patir, perquè ja ens han explicat que si desapareixen tot l’equilibri de la vida sobre la Terra se’n va en orris. Tot i així, per molta pena que ens facin, estaríem mentint si diguéssim que tots els insectes ens cauen bé. I és que els insectes i els nens tenen molt en comú: són petits, són imprescindibles i també, tot sovint, són empipadors.

Als llibres trobem un munt d’exemples de personatges insectes simpàtics, però també en trobem de molt antipàtics... Quins salvarem de l’extinció? Només els que ens agraden? La treballadora i previsible formiga? L’alegre i irresponsable cigala? La inconstant i bella papallona? L’espantadís i espaordidor saltamartí?

Una sessió a l'aire lliure per tocar llibres en família, descobrir insectes sobre el paper i decidir, com a terrorífics adults en potència que som, si els salvem o si els esclafem... i ens esclafem!


*L'activitat es farà a l'aire lliure als Jardins del Doctor Figueres, darrera de Sant Pere de Galligants, però el punt de trobada és al Bòlit_PouRodó

En col·laboració amb el Festival MOT. Activitat vinculada a l'exposició "Insectòdrom"

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web