girona.cat

Xerrada amb Jordi Pigem: Pandèmia i Postveritat

Presentació i conducció a càrrec d'Esperança Padilla

Tipus:Xerrada
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Biblioteca Ernest Lluch
Preu:Gratuït
Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la icona .

Estem personalitzant els robots i, a la vegada, estem robotitzant les persones. Sembla una paradoxa. No ho és. Contrastant les clàssiques novel·les distòpiques d'Orwell i Huxley amb les propostes del Fòrum Econòmic Mundial i altres heralds del poder polític i econòmic, Pandèmia i postveritat analitza un gran nombre d'esdeveniments inesperats que ens toca comprendre.

Jordi Pigem (Barcelona, 1968) és doctor en Filosofía per la Universitat de Barcelona i escriptor. Ha sigut professor i ponent de diverses universitats europees i americanes. En l’actualitat és professor de cursos universitaris, como el Máster en Agricultura Ecológica de la Universidad de Barcelona.
Entre 1995 y 1996 va ser assistent de Raimon Panikkar en la publicació de les seves obres. Va rebre el Premi de Filosofia de l'Institut d’Estudis Catalans (1999), el Premi d'Assaig de Resurgence i de la Scientific and Medical Network (2006) i el Premi d'Assaig Joan Maragall (2016). Actualment, també col·labora amb diversos mitjans de comunicació.

Ho organitza: Biblioteques de Girona

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web