girona.cat
VIRTUAL

Dones STEM pioneres i oblidades

Webinar obert a tots els públics per reivindicar la figura de les dones STEM. A càrrec de Enginy-Era.

Setmana de la dona i la nena en la ciència
Tipus:Jornada
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Aula virtual
Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la icona .

Donarem a conèixer les contribucions de les dones en el món científic i tecnològic al llarg de la història, amb l’objectiu de visibilitzar-les i posar-les en valor. La història està plena de dones brillants que han fet grans descobriments però que no es troben en el llibres de text. Recuperar la seva figura, des del passat fins al present, és clau per corregir estereotips de gènere i promoure la igualtat d’oportunitats entre homes i dones.

ENGINY-era és una entitat sense ànim de lucre que té com a objectius: el foment del talent, la promoció de la coeducació i la divulgació de les disciplines STEAM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria, Art & Arquitectura i Matemàtiques) trencant amb els estereotips de gènere i altres discriminacions.

Ho organitza: Àrea de Promoció Econòmica. Servei Municipal d'Ocupació. Horari: de 16 a 18h. Es realitzarà un qüestionari interactiu previ i un kahoot final amb regal d'un llibre relacionat amb la temàtica per a la persona guanyadora..

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web