girona.cat
VIRTUAL

Orientant la Matilde. Intervenció sociolaboral amb perspectiva de gènere

Jornada en línia per a professionals de l’orientació laboral i educativa. A càrrec de Kalidoscopia.

Setmana de la dona i la nena en la ciència
Tipus:Jornada
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Aula virtual
Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la icona .

2 sessions de 2 hores orientades a inspirar noves mirades en l'àmbit de l'ocupabilitat.

En la primera sessió, tractarem la consciència social del gènere i l’educació amb l’objectiu d’entendre la socialització de gènere i com ens afecta en relació amb l’elecció de les professions. Aprendrem a identificar els propis prejudicis i estereotips en la pràctica professional de l’orientació laboral i educativa, i a trencar estereotips i fomentar una visió crítica del paradigma tradicional de gènere.

En la segona sessió, tractarem la intervenció en orientació educativa i laboral sense biaix de gènere. Introduirem la perspectiva de gènere en la feina d’orientació laboral i educativa i aprendrem a conèixer i adquirir referents alternatius als rols tradicionals del gènere.

La jornada anirà a càrrec de Kalidoscopia, cooperativa feminista basada en criteris d'economia social i solidària i formada per un equip de dones expertes en coaching educatiu i laboral.

Ho organitza: Àrea de Promoció Econòmica. Servei Municipal d'Ocupació. Dies: Dimarts 8/02 i Dijous 10/02. Horari: de 09:00 a 11:00 h. Places: 15.

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web