girona.cat

La digitalització i la sostenibilitat: eines claus en la nova edificació

Amb el Clúster d'Energia Eficient de Catalunya

Projecte EDIFICAT
Tipus:Xerrada
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Centre Cultural La Mercè
Preu:Gratuït

En el context actual d'irrupció massiva de les tecnologies de la informació, cal avançar en la digitalització d'un sector, el de la construcció, que encara té molts deures i que presenta moltes mancances. Aquest procés comportarà un repte per als usuaris en el context actual i alhora, una oportunitat de diferenciació i millora per als professionals.

D'altra banda, la sostenibilitat ha esdevingut també un element clau en el nou model edificatori a partir de les demandes dels consumidors i de la nova regulació i en aquest sentit són cada vegada més els requeriments que es formulen tant en el disseny, com en l'elecció dels materials i en l'execució dels projectes.

En aquesta jornada s'analitzarà la situació actual i les perspectives de futur tant a França com a l'Estat espanyol de la mà d'un nodrit pool d'experts.

Entre les ponències està prevista la de 'Estat de la rehabilitació energètica d'edificis a Catalunya/Europa' a càrrec d'Ainhoa Mata, cap d'Unitat d'EDIFICIS a l'ICAEN o la taula rodona d'experiències de socis pertanyents als membres del projecte EDIFICAT.

Aquesta jornada s'emmarca dins de les activitats del projecte europeu EDIFICAT. El projecte EDIFICAT ha estat cofinançat al 65% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a través del Programa Interreg V-A Espanya-França-Andorra (POCTEFA 2014-2020) creat per la Unió Europea.

Data: dijous, 20 de gener. Hora: de 10 a 12.30 h. Lloc: Auditori del Centre Cultural la Mercè de Girona. Ho organitza: Clúster de l'Energia Eficient de Catalunya (CEEC), Ajuntament de Girona, Clúster Pôle Derbi i Perpignan Méditerranée Métropole

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web