girona.cat

Au bord du fleuve de Christophe Farnarier i A la intempèrie de Job Ramos

Tipus:Projecció
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Cinema Truffaut
Preu:Gratuït
Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la icona .

A principis d’octubre es va inaugurar Cap a les deus. Una gramàtica fluvial una exposició col·lectiva que vol ser un flux d'idees, mirades, i obres, la majoria protagonitzades per personalitats del territori, artistes que han treballat profundament la relació obra-natura i, en concret, l'imaginari fluvial.

Dos dels artistes que hi participen son Christophe Farnarier i Job Ramos que presenten dos vídeos en sala que ara es veuran en pantalla gran.

Au bord du fleuve de Christophe Farnarier és una meditació visual, una pintura cinematogràfica, un homenatge al territori i al paper fundacional de l'aigua.

A la intempèrie de Job Ramos recull un procés de recerca artística centrat en el seguiment d’un grup de biòlegs i experts que treballen per evitar l'extinció del cranc de riu europeu davant l'amenaça d'una espècie invasora, el cranc americà, analitzant les relacions que s'estableixen entre naturaleses humanes i no humanes.

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web