girona.cat

El comediant

Marcel Tomàs & Cascai Teatre

Àmbit:Arts escèniques
Tipus:Espectacle
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Teatre Municipal
Preu:14  |  12  |  10  |  8 €

El comediant, l’últim espectacle de Marcel Tomàs -clown, mim, actor polifacètic, showman, cantant i pillastre- és, com ell mateix, un fantàstic Totum revolutum, un ingeniós i divertidíssim espectacle. El fa amb humor, música, teatre d’objectes, improvisacions al moment, imaginació al poder, histrionisme elegant però, també hi trobem, poesia, crítica, reflexió i un gran gran sentit de l’humor, segons la millor tradició del cabaret.
El fil conductor són petits flaixos de la vida d’un Comediant que malgrat tot no perd mai la capacitat de somiar. Un Comediant que en veure troncades les seves expectatives per l’ofici de comediar se’n va a Finlàndia amb l’esperança de fer fortuna, però el fracàs el fa tornar a la seva terra d’origen. Busca parella i no triomfa, prova sort com a capellà però és un ofici massa complicat pel qui ha nascut per estar als escenaris i té la sort de saber esperar perquè al final trobarà la seva gran recompensa, el públic l’estima.
L’espectacle al servei del públic que sense saber-ho es converteix en el protagonista de la funció. Un artista polifacètic, atípic que en aquest muntatge reivindica el sentit pur de l’espectacle y la seva capacita de meravellar , sorprendre y fer riure a tot aquell que decideix asseure’s al pati de butaques. Mai millor dit:
- A l’escenari, amb tots vostès i al seu servei .... un truhán y un señor amb jaqueta de lluentons inclosa.

Companyia: Marcel Tomàs & Cascai Teatre. Creació: Marcel Tomàs i Susana Lloret. Direcció i intèrpret: Marcel Tomàs. Ajudant de direcció i intèrpret: Toni Escribano. Fotografia: Marcel Asso. Disseny Gràfic: Mònica Valentí. So i llum: Gerard Canadell

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web