girona.cat

Sessions LP #45 "Jagged Little Pill" d'Alanis Morissette

Amb Tona Gafarot

Sessions LP
Tipus:Audició comentada
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:La Marfà
Preu:Gratuït
Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la icona .

Després de publicar dos àlbums de pop ballable a principis dels anys 90, la cantant canadenca decideix que no vol seguir aquell camí. Amb el ferm propòsit de no publicar res que no li sonés sincer i honest amb ella mateixa, i dubtant de la direcció musical que volia emprendre, Morissette estava disposada a entomar els riscos necessaris encara que el resultat no tingués cap sortida comercial.

Associada amb el productor Glen Ballard van compondre frenèticament un seguit de cançons en què experimentaven amb caixes de ritmes i guitarres distorsionades, així com amb guitarres acústiques i harmòniques. El resultat va ser un disc d’èxit rotund, amb el caràcter del rock alternatiu però carregat d’una sensibilitat pop que donà peces destacades com "You Ougtha Know", "Hand in my pocket" i "Ironic".

A càrrec de Tona Gafarot, cantant i compositora. Forma part de la formació d’havaneres en femení Les Anxovetes, i encapçala el seu propi projecte d’autoria en l’àmbit del pop-rock.

SESSIONS LP. CICLE D’AUDICIONS COMENTADES D’ÀLBUMS CLÀSSICS DEL ROCK I LA MÚSICA POPULAR
La Marfà acull un cicle d’audicions comentades a càrrec de reconeguts músics i professionals del sector musical que ens faran redescobrir alguns àlbums clàssics del rock i la música popular. Analitzaran tant la dimensió artística, musical i tècnica de les obres, com el context social en què van aparèixer.

A càrrec de: Tona Gafarot, cantant i compositora. Ho organitza: La Marfà – Centre de Creació Musical, Biblioteca Salvador Allende i Casa de la Música del Gironès

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web