girona.cat

Parlem de Cinema? Amarcord

Grans obres del cinema sotmeses a debat

Tipus:Cinefòrum
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Museu del Cinema
Preu:Gratuït
Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la icona .

Parlem de Cinema? és un cinefòrum organitzat pel Museu del Cinema. Consta de 10 sessions anuals i repassa la història del cinema a través de directors que han marcat una època i que han estat influents per a les generacions posteriors.

Aquest mes projectem: Amarcord de Federico Fellini (Itàlia, 1973) 120 minuts VOSE

Un retrat carnavalesc de la província Itàlia durant el període feixista. La pel·lícula més personal de Federico Fellini que satiritza la seva joventut i converteix la vida quotidiana en un circ dels rituals socials, els desitjos adolescents, fantasies masculines i subterfugis polítics. Emprèn així un viatge cap a les il·limitades dimensions de la seva memòria, quan Titta era un nen italià que vivia en un petit poble costaner, a la Itàlia dels anys trenta. Aleshores el feixisme es trobava al punt de més glòria en aquest país.

Inscripció prèvia obligatòria: clicant sobre la data de l’activitat o per telèfon al 972 412 777. Aforament: limitat. Indicacions sanitàries: És obligatori l'ús de la mascareta. Entrada: lliure. Presenta la pel·lícula: Jordi Dorca (programador del Museu del Cinema). Ho organitza: Museu del Cinema

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web