girona.cat

Diàlegs sobre la mort

Tipus:Acte popular
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Centre Cívic Sant Narcís
Preu:Gratuït

Aquest mes de novembre fem un cicle d’activitats vinculades amb la Mort i el dol, sota el paraigua del projecte d’arts escèniques La Incòmoda, que té per objectiu potenciar la reflexió entorn a temes socials a través de les arts escèniques i la paraula.
Entre altres activitats, aquest cicle constarà d’una taula rodona el dia 12 de novembre a les 19h per parlar de com vivim la mort actualment. Com ha afectat el context de pandèmia en els processos d’acompanyament de la mort i del dol. Quin tabú acompanya els processos de mort i posar llum a alternatives i propostes per viure aquests processos d’una altra manera. Reflexionar si pot haver una altra manera d’acompanyar la mort tant per les persones afectades com les famílies.
L’acte serà el tret de sortida de tot el cicle i es farà un petit homenatge a les persones que han mort durant la pandèmia.
També s’instal·larà una obra artística i un petit altar participatiu al claustre del centre cívic, quan el públic surti de la taula rodona hi haurà música en viu i podran deixar notes a la instal·lació.
El cicle que durarà fins el 24 de novembre també comptarà amb una obra de teatre anomenada A(MOR)T sobre l’Eutanàsia a càrrec de Theatrum Mundi i un col·loqui sobre la mort perinatal a càrrec de l’ Associació Catalana per un Part Respectat “ Dona a llum”.
Podeu consultar la resta d’actes a l’agenda i al cartell adjunt.

Organitza: Associació Catalana per un Part Respectat “ Dona a llum”, Associació Cultural la Volta, . A.V. Sant Narcís, i Centre Cívic Sant Narcís. Col·labora: Calmot

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web