girona.cat

Gimcana Fotogràfica: Coneixes Girona?

Fires de Sant Narcís
Tipus:Altres
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Plaça de l'Oli (davant del local de l'ADAC)
Preu:Gratuït

Coneixes Girona?
Si vols comprovar-ho, identifica 20 llocs de la ciutat immortalitzats per Jordi S. Carrera en el seu llibre Girona badant per la ciutat.

Descripció i objectiu de l'activitat:
En el dia i hora indicats, a tots els participants se’ls facilitarà un codi QR des d’on podran tenir accés a les fotografies que caldrà localitzar. Per poder registrar la vostra participació cal enviar un Whatsapp o Telegram al següent número de telèfon 722 389 047 indicant el nom del participant, així com el riu o el color pel qual participa. Un cop descoberts els llocs, caldrà fer una foto en la que es vegi al participant i el lloc on és de forma ben clara i inequívoca. Un cop realitzada s'haurà d'enviar a través del mateix canal i així successivament fins a completar totes les localitzacions.
Per cada fotografia trobada correctament s’obtindrà un punt. Hi haurà un bonus especial de 20 punts per aquells que localitzen totes les fotografies. Guanyarà el riu que obtingui la major puntuació. Hi poden participar tots els barris de la ciutat formant equips i individualment defensant el color del riu que hagin triat. Cada equip pot tenir la quantitat de participants que es vulgui. La puntuació que obtingui cada equip se sumarà a la puntuació total del color corresponent que s’obtingui en la resta de proves. En cas d'empat, es proclamarà vencedor al participant que hagi completat la prova d'una forma més ràpida.

Ho organitza: ADAC.

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web