girona.cat
Tenint en compte les mesures del Pla d’obertura progressiva de les activitats aprovat per la Generalitat de Catalunya, algunes de les activitats incloses a l’agenda poden estar afectades en la seva organització i mantindran el format telemàtic. Continuem treballant per oferir-vos activitats i recursos virtuals per realitzar des de casa. Consulteu les xarxes i els webs dels equipaments per a més informació.

Jaleiu (Marabunta 2)

Guillem Albà & La Marabunta

Temporada Alta
Àmbit:Arts escèniques
Tipus:Teatre
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Teatre Municipal
Preu:30  |  25  |  10 €

Un any més, Guillem Albà torna a l’escenari del Temporada Alta amb un espectacle que farà esclatar de riure nens i adults. Els seus set anys de gira i un llarg confinament l’han tornat més provocador, més bufó i més boig, i ara té més ganes que mai de transmetre la seva alegria i energia. Deixeu-vos impregnar per la seva música, els seus jocs i els seus acudits, uniu-vos a la festa dels seus companys i desconnecteu del món real!

Creació, direcció i interpretació: Guillem Albà. Músics: Edgar Gómez, Àlvar Monfort, Albert Comaleras, Martí Soler, Luisma Villegas i Irene Garcés. Direcció musical: Albert Comaleras. Ajudant de direcció i regidoria: Sergio Martínez. Vestuari: Nídia Tusal. Moviment: Ariadna Peya. Construcció: Xavi Arbonès. Disseny d’il·luminació: Ignasi Solé. Direcció tècnica: Ton Mentruit. Composició musical: Guillem Albà & La Marabunta. Ajudant de producció: Berta García. Direcció de producció i management: Blai Rodríguez. Espectacle patrocinat per: Liderou / Comexi

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web