girona.cat

Bioètica i cristianisme

A càrrec de Margarita Bofarull

Tipus:Xerrada
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Centre Pare Claret de Girona
Preu:Gratuït

Dins el cicle de conferències que organitza enguany el Centre Pare Claret Girona, la primera de les xerrades tractarà sobre les qüestions de l'ètica de la vida com l'eutanàsia en el context cristià, i serà impartida per la religiosa del Sagrat cor de Jesús, Margarita Bofarull, que ha estat escollida recentment membre ordinari de l'Acadèmia Pontifícia de la Vida pel Vaticà.

El Centre Pare Claret Girona organitza un nou cicle de conferències després de l'èxit que va tenir l'anterior edició, que tot i desenvolupar-se durant la pandèmia, va despertar molt d'interès en la comunitat gironina. Enguany es recupera una de les xerrades que es va haver de suspendre per les restriccions i se'n sumen tres més.

Margarita Bofarull va néixer a Barcelona. És religiosa del Sagrat Cor de Jesús. Llicenciada en Medicina i Cirurgia i en teologia, especialitat Moral, per la Facultat de Teologia de Catalunya el 1994. Té el postgrau en Medicina Tropical per la Universitat de Barcelona, va ser vicepresidenta de CONFER (Conferència Espanyola de religiosos), professora de la Facultat de Teologia de Catalunya i de la Universitat Centroamericana José Simón Canyes (UCA) del Salvador. És presidenta de l'Institut Borja de Bioètica-URL. Des del mes de setembre de 2018 és la delegada de Fe i Cultura de l'Arquebisbat de
Barcelona.

Ho organitza: Centre Pare Claret Girona. L'entrada a totes les xerrades és lliure i gratuïta i se seguiran les mesures de seguretat contra la COVID-19.

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web