girona.cat
Tenint en compte les mesures del Pla d’obertura progressiva de les activitats aprovat per la Generalitat de Catalunya, algunes de les activitats incloses a l’agenda poden estar afectades en la seva organització i mantindran el format telemàtic. Continuem treballant per oferir-vos activitats i recursos virtuals per realitzar des de casa. Consulteu les xarxes i els webs dels equipaments per a més informació.

Bouvetøya (la necessitat d’una illa)

Julio Manrique

Temporada Alta
Àmbit:Arts escèniques
Tipus:Teatre
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Teatre Municipal
Preu:36  |  25  |  10 €

Julio Manrique ha imaginat una illa on tot és possible, fins i tot fer visible l’invisible. L’espectacle inaugural del festival d’enguany vol traslladar el públic a un lloc on la cultura i el coneixement es cuiden i es preserven com un tresor, tan valuós com fràgil. El director, inspirat per Ray Bradbury (Fahrenheit 451), Shakespeare (La tempesta) i altres autors, vol rebre els espectadors amb un muntatge que pretén ser un acte de resistència i rebel·lia.

Autoria: Julio Manrique, Cristina Genebat, Sergi Pompermayer i Ivan Benet. Direcció: Julio Manrique. Intèrprets: Mireia Aixalà, Ivan Benet, Cristina Genebat, Xavi Ricart, Marc Rodríguez i Andrew Tarbet. Espai escènic i vestuari: Lluc Castells. Il·luminació : Jaume Ventura. Espai sonor: Damien Bazin. Vídeo: Salvador Sunyer – Nanouk Films. Vídeo en directe: Toni Vidal i DOP – Nanouk Films. Producció: Temporada Alta 2020. Espectacle patrocinat per: Espai Gironès

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web