girona.cat

Cinema i Educació. El club dels poetes morts

Cicle de cinema educatiu

Tipus:Cinefòrum
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Museu del Cinema
Preu:Gratuït
Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la icona .

L'XI Cicle de Cinefòrum de Cinema Educatiu proposa posar damunt de la taula temes d'actualitat referents a l'educació dels joves, que es debatran a partir de la projecció d'una pel·lícula i la intervenció de persones expertes en la matèria. És una activitat pensada per a famílies, docents, joves i ciutadania interessada en l'educació.

En aquesta ocasió parlem sobre salut mental en joves i adolescents amb la projecció de la pel·lícula: Dead Poets Society (El club dels poetes morts) de Peter Weir (Estats Units, 1989) 124 minuts VOSE

En un elitista i estricte col·legi privat de Nova Anglaterra, un grup d'alumnes descobrirà en la poesia, el significat del "carpe diem" Aprofitar el moment- i la importància vital de lluitar per aconseguir els somnis, gràcies al Sr. Keating, un excèntric professor que desperta les seves ments per mitjà de mètodes poc convencionals.

Inscripció prèvia obligatòria: clicant sobre la data de l’activitat o per telèfon al 972 412 777. Aforament: 54 persones. Indicacions sanitàries: És obligatori l'ús de la mascareta. Entrada: lliure. Presenten: Joan Roa, Psicòleg i professor de la Universitat de Girona i Cristina Vida, Psicòloga del Departament de Psiquiatria i Psicologia Clínica Clínica Universitat de Navarra. Ho organitza: Consell Municipal d'Educació de Girona. Hi col·labora: Museu del Cinema

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web