girona.cat

L'agenda verda dels projectes culturals. Aterrem les grans consignes

#ProfessionalsICC
Tipus:Jornada
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:El Modern
Preu:Gratuït
Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la icona .

L’emergència climàtica afecta totes les esferes de la societat contemporània, i la creació i gestió de projectes culturals no n’estan al marge. Així doncs, en aquesta ocasió, presentem un espai de trobada i debat que ajudi a aterrar les grans consignes; a prendre consciència que calen algunes transformacions, i a descobrir nombroses experiències properes que fan de l’agenda verda una fita prou assumible.

Programa:
Consells pràctics per a introduir un criteri respectuós amb el medi ambient en els nostres projectes. A càrrec de Marta Huguet (La Magnètica Produccions Culturals Sostenibles)
Art i medi. A càrrec d’Agostina Laurenzano
Rodatges sostenibles (Green shooting). A càrrec de Marc Chica (Limmat Films)
Parlem-ne. Taula rodona per a compartir experiències

Participen: Marta Huguet, Agostina Laurenzano, Marc Chica (Limmat Films). Organitza: PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial. Col·labora: La Magnètica Produccions Culturals Sostenibles i Productors Audiovisuals de Catalunya. .

Projecte cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 i en un 25 % per la Diputació de Girona

Unió Europea Fons Europeu de Desenvolupament Regional + Generalitat de Catalunya + Diputació de Girona

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web