girona.cat
VIRTUAL

La criminalització de la defensa de l’aigua contra la indústria de la mineria a Hondures

Ciutats Defensores dels Drets Humans
Tipus:Xerrada
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:A través del canal de youtube de les Ciutats Defensores dels Drets Humans
Preu:Gratuït

Aquesta xerrada s’emmarca dins del Projecte CIUTATS DEFENSORES DELS DRETS HUMANS, del que l’Ajuntament de Girona participa des de fa anys.
L’edició d’enguany es centra en la defensa de la terra i el medi ambient, amb intersecció en la defensa dels drets de les persones migrades i refugiades, el dret a la pau i els drets de les dones i del col·lectiu LGTBIQ+ .
El defensor Reynaldo Domínguez (Hondures) del Comité Municipal de Defensa de los Bienes Comunes y Públicos de Tocoa (CMDBCT) exposarà la seva lluita i posteriorment se li podran dirigir preguntes a través del xat del youtube que una tallerista dinamitzarà.
La ponència es podrà visualitzar directament pel canal de youtube de Ciutats Defensores dels Drets Humans, sense que sigui necessari realitzar inscripció prèvia.Ho organitza: Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat, Institut de Drets Humans de Catalunya, Institut Català Internacional per la Pau, Ajuntament de Girona i 26 ajuntaments més de Catalunya

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web