girona.cat

Concert Marina Gil i Esther Farga

Mmm'agrada molt la música
Tipus:Concert
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Centre Cívic Ter
Preu:Taquilla inversa

MMM’agrada Girona és un projecte de dinamització cultural, musical i d’inclusió de la diversitat funcional del territori Gironí; un cicle estable de concerts que treballa per posar en valor el seu talent artístic i garantir l’accés universal i efectiu als seus esdeveniments a persones amb diversitat funcional. El proper dia 15 de Maig acaba la 4a temporada, la qual ha suposat la total consolidació i un gran èxit de públic assolint la màxima ocupació en la seva majoria de concerts. Un públic que explica que hi assisteix no només pels artistes programats sinó per al reconeixement a la qualitat del cicle, així venen a descobrir noves propostes i a gaudir de la participació de diferents artistes en l’espai de micro obert participatiu i inclusiu.
El concert de clausura de la temporada serà protagonitzat per dues cantautores amb llarga trajectòria al territori. Començarà Esther Farga que esta gestant un nou projecte per diferents jams i micros oberts del territori. Un espectacle en el que cerca el despertar de la consciència amb la música, cançons amb fons que en breu veuran la llum en el seu primer disc. Per a la ocasió amb dos convidats de luxe Santi Fontclara i Fede Gonzàlez. Seguirà la Marina Gil, cantautora, cantacontes, una músic que abraça molts estils des del folck a la rumba i el reggae, que sempre sorprèn i que toca l’ànima des de la proximitat i la improvisació. Una artista que creu en la saviesa dels contes i la capacitat transformadora de la música combinant la seva experiència com educadora i sobre els escenaris.
L’espai de Micro obert serà iniciat pel cantautor i dinamitzador del projecte Fina en una col·laboració especial amb Xavi Xifra el tècnic de so que des d’una dedicació més enllà de la professionalitat ha fet possible les quatre temporades i el reconeixement de la qualitat del cicle.

Ho organitza: Mmm'agrada molt la música. Hi col·labora: Centre Cívic Ter

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web