girona.cat

L'arquitecta Carme Pigem (RCR) comenta Tesoros de Maria Novaro

Cinc seqüències per explicar una obra mestra

Tipus:Conferència
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Museu del Cinema
Preu:Gratuït
Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la icona .

"Cinc seqüències per explicar una obra mestra" és el punt de partida d'aquesta sèrie de projeccions comentades. Els ponents trien una pel·lícula que consideren especial i escullen cinc moments del film. Aquests fragments es projecten i s'analitzen durant la sessió. El cicle, entre el cinefòrum i la conferència, és una oportunitat d'aprofundir en títols clau de la història del cinema i analitzar-los amb la calma i el detall que es mereixen.

En aquesta sessió l'arquitecta de l'estudi d'arquitectura RCR Arquitectes Carme Pigem comenta Tesoros de Maria Novaro (Mèxic, 2017) 96 minuts

Explica la història dels germans Dylan i Andrea, que al costat dels seus amics, emprenen una aventura per trobar un tresor pirata.

Inscripció prèvia obligatòria: clicant sobre la data de l’activitat o per telèfon al 972 412 777. Aforament: 54 persones. Indicacions sanitàries: És obligatori l'ús de la mascareta. Entrada: lliure. Ho organitza: Museu del Cinema

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web