girona.cat

Guillem Gisbert (Grup Manel) comenta Movida del 76

Cinc seqüències per explicar una obra mestra

Tipus:Conferència
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Museu del Cinema
Preu:Gratuït
Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la icona .

"Cinc seqüències per explicar una obra mestra" és el punt de partida d'aquesta sèrie de projeccions comentades. Els ponents trien una pel·lícula que consideren especial i escullen cinc moments del film. Aquests fragments es projecten i s'analitzen durant la sessió. El cicle, entre el cinefòrum i la conferència, és una oportunitat d'aprofundir en títols clau de la història del cinema i analitzar-los amb la calma i el detall que es mereixen.

En aquesta sessió el músic Guillem Gisbert (Grup Manel) comenta Movida del 76 (Dazed and Confused) de Richard Linklater (Estats Units, 1993)

Linklater retrata l'últim dia de classe d'uns estudiants d'un institut, l'any 1976. Una festa que transcorrerà a base de cervesa, marihuana i quintades. Tot això, en un únic dia, tant pels nois que se'n van per sempre com per als novells que acaben d'arribar.

Inscripció prèvia obligatòria: clicant sobre la data de l’activitat o per telèfon al 972 412 777. Aforament: 54 persones, per tal de garantir la distància de seguretat. Indicacions sanitàries: És obligatori l'ús de la mascareta durant tota la sessió. Entrada: lliure. Ho organitza: Museu del Cinema

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web