girona.cat

Jornada de debat sobre l'organització popular

Tipus:Debat
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Centre Cultural La Mercè
Preu:Gratuït

La Comissió de l’Agenda Llatinoamericana de Girona fa una campanya de sensibilització, que compta amb una jornada de debat obert a tothom. La jornada és per analitzar els continguts del llibre agenda llatinoamericana de cada any. Per a la de 2022, el tema és: la organització popular.

Aquest debat comptarà amb la xerrada d’en Josep M. Carbó, de l’Associació de l’Economia del Bé Comú, i es faran grups de debats al voltant dels articles que inclou l’agenda 2022 : Moviments socials i conflicte mediambiental a Amèrica Llatina de Salvador MARTÍ, Sense decreixement, no hi ha futur de FRIDAYS FOR FUTURE, Moviments neofeixistes versus moviments d’alliberament de Juan José TAMAYO, Accepteu ser manipulats: odieu la política! de Frei BETTO, Educació contra la cultura utilitarista i l’analfabetisme polític de Sebas PARRA, Moviments populars i nous paradigmes, José M. VIGIL, La tradició comunicativa i els moviments socials: lliçons i possibilitats des dels moviments migrants de Amparo MARROQUÍN, Economia del Bé Comú de Adela SUÑER, La Mare Terra està en perill: la salvació ve dels de baix de Leonardo BOFF, L’espurna del Chapare i Los Yungas va il·luminar el continent, de Carme Vinoles i Pau Lanao.

Horari: de 9.30 a 13.30 h. A càrrec de: Josep M. Carbó, de l’Associació de l’Economia del Bé Comú. Ho organitza: Comissió Agenda Llatinoamericana

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web