girona.cat

Inauguració de l'exposició: Dones en Lluita, Amnistia Internacional

Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Centre Cívic Sant Narcís
Preu:Gratuït
Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la icona .

L’exposició “Dones en lluita” aborda els drets humans de les dones al món i les seves lluites. Es presenten diferents situacions que visibilitzen la vulneració dels seus drets, juntament amb històries de dones, moviments d’activistes i defensores que lluiten per canviar aquesta situació, i exemples a diferents països I continents.

Consta de panels amb fotografies i textos que tracten els següents temes: “Valentes”, mostrant com les defensores de drets humans treballen contra la injustícia i arrisquen la seva llibertat i la seva vida per defensar els drets de les dones i de tota la comunitat; “Guardianes de la natura”, on s’aborda la defensa de la terra, del clima i del medi ambient; “Drets no hipotecats”, per visibilitzar com les dones fan front a les retallades de drets econòmics i socials; “Guerra a les dones” amb la denúncia de la violència de gènere que pateixen les dones als conflictes armats; “Un lloc segur on viure i treballar” per presentar la situació de les dones migrants i refugiades i les seves aliances per tirar endavant; “Sense demanar permís”, visibilitzant la revolta de les dones per participar a la vida pública; “És el meu cos i només jo decideixo”, on es tracta la lluita contra la violència sexual i la criminalització de l’avortament en alguns països; i, finalment, amb “Celebrem!” es presenten fites aconseguides recentment.

Organitza: Amnistia Internacional Catalunya-Grup de Girona

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web