girona.cat

Taller de programació i robòtica MICRO:BIT des de zero

Tallers de Fabricació digital

Tipus:Taller
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Girona Emprèn
Preu:Gratuït
Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la icona .

Taller per a posar en pràctica projectes de robòtica que us permetran domotitzar l'habitació. Els projectes es basen en el vídeo tutorial creat pel Laboratori Social d'Innovació 'Com puc fer des de casa un projecte de robòtica per a domotitzar l'habitació?' i tenen per objectiu apropar a les persones participants a la robòtica i mostrar com aquesta tecnologia permet dissenyar i programar petits robots que, en aquest cas, permetran controlar alguns elements de l'habitació.

El taller és obert a tothom que vulgui aprendre unes nocions de programació i en conèixer propostes STEAM.

Els projectes amb què es basa la sessió pràctica apareixen en els vídeos tutorials realitzats pel Laboratori Social d'Innovació de l’Ajuntament de Girona i finançats amb un ajut econòmic de la convocatòria de subvencions per fomentar projectes i accions de promoció econòmica, adreçada als membres de la Xarxa de Serveis Locals de Promoció Econòmica (XSLPE), anualitat 2021, de la Diputació de Girona.

Data: 10 de desembre. Horari: De 17:15 a 20:15 h. Lloc: Carrer de Narcís Xifra i Masmitjà, 43 Girona. Organitza: Laboratori Social d'Innovació. Col·laboració: Innova't Educació

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web