girona.cat

El dia més curt

Perles del curtmetratge (per a una fi del món)

Tipus:Projecció
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Museu del Cinema
Preu:Gratuït
Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la icona .

Aquest desembre se celebra la festa del curtmetratge, per reivindicar el cinema de curta durada amb esdeveniments i projeccions en moltes ciutats. A Catalunya, des del 2013, una sèrie d’entitats es van unir per coordinar projeccions a tot el territori de parla catalana. Des del 2015 El Dia Més Curt ofereix també una programació oficial amb diversos programes, i selecciona les millors pel·lícules de totes les èpoques, de tots els gèneres i per a tots els públics, disponibles per a la projecció per tot el territori.

Aquest any el Museu del Cinema ens unim de nou a aquesta iniciativa amb la projecció del programa de curtmetratges: “Perles, (per a una fi del món)”.Un programa en clau de comèdia negra amb obres de noms molt consolidats del cinema independent estatal i també internacional.

My last film Zia Anger (EUA, 9’, 2015)
Yo Mate a Antoine Doinel Nicolas Prividera (Argentina, 8’, 2019)
Misterio Chema García Ibarra (Espanya , 12’, 2013)
Decorado Alberto Vázquez (Espanya, 11’, 2016)
Dioses autonómicos (Cap. I, II, V) Velasco Broca, Canódromo Abandonado (Espanya, 11’, 2017)
¿Qué sabemos del asesino? Marc Ferrer (Catalunya-Espanya, 10’, 2020)

Inscripció prèvia obligatòria: clicant sobre la data de l’activitat o per telèfon al 972 412 777. Aforament: 54 persones. Indicacions sanitàries: És obligatori l'ús de la mascareta. Entrada: lliure. Organitza: Marvin & Wayne, Catalunya Film Festivals i Museu del Cinema

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web