girona.cat
VIRTUAL

Autoedició i autogestió de drets de propietat intel·lectual

EinESS – Cicle de cultura digital i ESS
Tipus:Taller
Data:
Acte ja realitzat
Preu:Gratuït

Xerrada orientada a persones que es dediquen a la creació musical, així com a agents culturals. Com mantenir el control sobre les nostres obres i enregistraments, a quins problemes i dificultats ens enfrontem al publicar continguts a Internet, i de quines eines disposem per a una autogestió efectiva, seran els temes clau a tractar en la ponència i col·loqui posterior.

Amb Ainara LeGardon, música i artista autogestionada, experta en propietat intel·lectual.
Música i artista autogestionada, porta en actiu més de 25 anys. Els seus 7 discos en solitari han estat lloats per la premsa especialitzada i són considerats com a referents en l'escena independent de l'estat. Al marge de l'àmbit del rock, Ainara LeGardon desenvolupa un prolífic treball en el camp de la música experimental i la improvisació, tant en solitari com formant part de diferents col·lectius i peces escèniques. Activista de la filosofia "Do it yourself" i experta en Propietat Intel·lectual, compagina la impartició de tallers i xerrades al voltant de l'autogestió cultural amb la seva faceta artística.

A càrrec de: Ainara LeGardon, música i artista autogestionada, experta en propietat intel·lectual. Ho organitza: Cooperativa Bit Lab Cultural i La Marfà – Centre de Creació Musical. Hi col·labora: ICEC Cultura Digital, La Caixa de Ressonància de l’SMAC! (Sindicat de Músics Activistes de Catalunya) i Fira d’Economia Solidària.

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web