girona.cat

Pissarra del Ter a través d'imatges

Procés creatiu del grup de treball del projecte amb la il·lustradora Marta Salvador

Tipus:Exposició
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Centre Cívic Ter
Preu:Gratuït

El projecte Pissarra del Ter neix per una banda de la necessitat de crear propostes infantils i familiars amb les associacions de Famílies d’alumnes del sector de l’esquerra del Ter, i per l’altra de enfortir un espai de relació entre les famílies del sector facilitant el coneixement mutu i potenciant la millora de les xarxes i la cohesió de barri.
Treballant en aquesta línea es va prendre el compromís de fer un butlletí que englobés totes les activitats per a infants i famílies amb la intenció d’estimular la relació entre diferents grups, i donar suport a les famílies en la seva tasca educativa.
Tenim una programació estable gratuïta de tallers i activitats de tots tipus per a famílies amb infants i adolescents de 3 a 16 anys, fomentant espais de trobada i relació gratificant entre els infants, les famílies i la resta de la comunitat educativa.


Aquest temps que portem de pandèmia ens ha permès fer una revisió del projecte i, entre d'altres coses, ho hem pogut fre a través del procés creatiu de les imatges que ens representen acompanyades de la il·lustradora Marta Salvador.
Esperem que us agradi i que us fixeu en els detalls, ja que tota la composició ha estat cuidada amb atenció i afecte pel grup de treball del projecte.

Organitza: Projecte Pissarra del Ter. Hi col·labora: Centre Cívic Ter

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web