girona.cat

Mostra de curtmetratges de l'Escola Popular de Cinema de Xile

Passi de curtmetratges i debat i reflexió posterior a càrrec de Juan Orlando Carreño

Tipus:Cinema
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Centre Cívic Santa Eugènia
Preu:Gratuït
Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la icona .

Mostra de curtmetratges de l'Escuela Popular de Cine Xile. Són treballs audiovisuals basats en l’àmbit comunitari, realitzats principalment per nens de barris perifèrics de la capital. Després de la visualització dels vídeos, hi haurà una conversa amb Juan Carreño, , escriptor, poeta i un dels fundadors de la Escuela Popular del Cine de Santiago de Chile, sobre creació col·lectiva i comunitària i sobre les diferents realitats d'habitar llatinoamericà.
Biografia de Juan Carreño (Rancagua, Xile, 1986)
És escriptor i ha publicat els llibres Compro fierro (poesia, 2008), Bomba Bencina (poesia, 2012), Ir a La Trinchera (crònica, 2015), Oxicorte (poesia, 2016), Budnik (novel·la, 2016), Paramar (poesia, 2019) i Neozona (crònica, 2020). És un dels fundadors de l'Escuela Popular de Cine i ha realitzat els curtmetratges Santo Tomás, entre la iglesia y los pacos (2011) i Hola, mi nombre es Óscar Lucero y les tengo una pregunta (2018). Actualment s’encarrega de la construcció d'una biblioteca comunitària al seu barri, al districte de La Pintana, a la regió metropolitana de Santiago de Xile.

L’Ajuntament de Girona, amb col·laboració de Faberllull Olot i el suport d’ASOCOLGI

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web