girona.cat

Ombres de Plata (Marc Parrot & L'Orquestra Impossible)

Espectacle musical amb imatges en moviment de Segundo de Chomon

Tipus:Concert
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Auditori de la Mercè
Preu:Gratuït
Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la icona .

Hi ha música que sembla perduda, buscant urgentment les seves imatges. D'altra banda, hi ha imatges que, orfes, empal·lideixen perquè no troben la seva música. I hi ha, finalment, músiques i imatges que, de manera casual, s'entrecreuen per a explosionar, complementar-se i esmicolar-se en espurnes de nous significats. A Ombres de Plata es projecta una selecció de títols de Segundo de Chomón amb la música en directe de Marc Parrot. Però, atenció, no és ni "Parrot musicant Chomón", ni "Chomón il·lustrant Parrot". És un espectacle fet de cançons que expliquen les històries que s'amaguen entre els plecs dels decorats pintats dels films de Chomón.

Enguany es recupera aquest espectacle per commemorar els 150 anys del naixement de Segundo de Chomón, de la mà de la Filmoteca de Catalunya i la Generalitat de Catalunya.

Inscripció prèvia obligatòria: clicant sobre la data de l’activitat o per telèfon al 972 412 777. Aforament: 252 persones. Indicacions sanitàries: És obligatori l'ús de la mascareta durant tota la sessió. Entrada: lliure. Ho organitza: Filmoteca de Catalunya i Museu del Cinema. Col·labora: Centre Cultural la Mercè

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web