girona.cat

Revetlla Roig

Una vetllada recordant Montserrat Roig

Tipus:Commemoració
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Centre Cultural La Mercè
Preu:Gratuït

Aquest any Montserrat Roig hagués fet 75 anys. Amb motiu d’aquest aniversari, s’han programat actes arreu de Catalunya per recordar-la i fer valdre un llegat que la posiciona com una de les intel·lectuals catalanes de referència del segle XX, una de les escriptores més importants i influents que ha donat mai el país. A Girona ho farem amb una vetllada dinàmica que evocarà Montserrat Roig a partir de la paraula i la història.

Programa:
Montserrat Roig, un referent avui – Conversa entre l’escriptora Gemma Ruiz i la biògrafa de Montserrat Roig, Betsabè Garcia, sobre el seu llegat literari i la influència de Roig a les noves generacions d’escriptores.

El rànquing Roig – La periodista i humorista Oye Sherman (Maria Rovira) dedicarà un
monòleg a Montserrat Roig tot destacant les 10 facetes de la seva carrera que més l’han interessat.

Els catalans als camps nazis – Lectura dramatitzada d’alguns fragments de la monumental obra de Montserrat Roig, adaptats i dramatitzats per la dramaturga Carla Rovira.

Participen: Gemma Ruiz, Betsabè Garcia, Oye Sherman (Maria Rovira) i Carla Rovira. Acte dinamitzat i presentat per: Mercè Sibina, periodista. Idea i coordinació: Tramoia Produccions Culturals. Horari: de 19 a 21 h. Organitza: Escola Municipal d'Humanitats. Producció: Tramoia Produccions Culturals. .

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web