girona.cat
VIRTUAL

Com sol·licitar els ajuts Aixequem persianes

Sessió informativa

Tipus:Xerrada
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Girona Emprèn
Preu:Gratuït
Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la icona .

De l’1 d’agost al 30 de setembre del 2021 i de l'1 de desembre de 2021 al 31 de desermbre de 2022 es podrà sol·licitar els ajuts Aixequem persianes de l’Ajuntament de Girona. Els ajuts tenen per objectiu fomentar la implantació d’activitats econòmiques en locals situats en els carrers i barris més afectats per la crisi en relació amb el nivell d’activitat econòmica.

En aquesta sessió informativa podreu conèixer la finalitat i imports dels ajuts, quan i com es poden sol·licitar, la documentació requerida que cal adjuntar a la sol·licitud, els requisits i els criteris de puntuació i valoració dels projectes. També s’informarà de les despeses subvencionables i altres requisits com els formats de les factures i comprovants de pagament, la memòria descriptiva de l’activitat, les formes de justificar la subvenció, i els terminis i la forma de pagament en cas de ser atorgada. Està previst un torn obert de preguntes en finalitzar la sessió per resoldre dubtes.

Sessió a càrrec de l’Albert Bosch Oliveras, AODL d’Innovació,Creixement i Diversificació de l’Economia Local adscrit al servei Girona Emprèn de l’Ajuntament de Girona.

Data enregistrament: 14 de juliol de 2021. Durada: 1 hora 30 minuts. Formació a càrrec de: Albert Bosch. Ho organitza: Girona Emprèn

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web