girona.cat

Sessions LP #43 "I Got Dem Ol' Kozmic Blues Again Mama!" de Janis Joplin

Amb Nuri Mancebo

Sessions LP
Tipus:Audició comentada
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:La Marfà
Preu:Gratuït

Per al seu debut en solitari Janis Joplin marcà distàncies amb el so psicodèlic de guitarres del seu anterior grup, Big Brother & the Holding Company, apostant per un gir descarat cap al soul i el R&B. A la recerca d’una sonoritat amb la qual es pogués identificar plenament, optà per acompanyar la seva poderosa interpretació vocal d’una instrumentació que cedia el protagonisme als teclats i sobretot als vents.

Aquest gir causà certa animadversió entre els seguidors del seu anterior disc i la crítica tampoc entengué la jugada del tot bé, tot i que la gira de presentació corresponent fou tot un èxit i suposà un reconeixement implícit de l'àlbum, que culminà amb la seva actuació a l'icònic festival de Woodstock.

A càrrec de Nuri Mancebo, cantant.
És la directora vocal de la Black Music Big Band i cantant a Bigblack Rhino i Shí

SESSIONS LP. CICLE D’AUDICIONS COMENTADES D’ÀLBUMS CLÀSSICS DEL ROCK I LA MÚSICA POPULAR
La Marfà acull un cicle d’audicions comentades a càrrec de reconeguts músics i professionals del sector musical que ens faran redescobrir alguns àlbums clàssics del rock i la música popular. Analitzaran tant la dimensió artística, musical i tècnica de les obres, com el context social en què van aparèixer.


A càrrec de: Nuri Mancebo, cantant. Ho organitza: La Marfà – Centre de Creació Musical, Biblioteca Salvador Allende i Casa de la Música del Gironès

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web