girona.cat

Mireia Vilalta, Nights of Blues With a Woman

Festival de Guitarra de Girona - Costa Brava
Tipus:Concert
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Centre Cívic Barri Vell - Mercadal
Preu:Gratuďt
Aquesta activitat requereix inscripció prčvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la icona .

Més de 10 anys de trajectňria avalen la guitarrista rockero-bluesera Mireia Vilalta, que ha trepitjat els escenaris d'arreu de Catalunya i de fora d'ella, com la Sala Mirona de Salt, Marula Café de Madrid, Auditori de Girona entre moltes altres i també ha estat a mitjans de comunicació tant prestigiosos com Rac1, Enderrock, RNE, Rŕdio 4, entre molts altres.
Destacar que al 2014 va ser guanyadora del primer premi dels Premis Acustik de la Vanguardia, i el 2017 el tema "Sons i Paraules" del seu primer disc "Apnea" va sonar en un dels capítols de la sčrie de TV3 Merlí. Actualment estŕ treballant en el seu segon disc.
La Dama del Blues, en els seus concerts presenta els seus propis temes i versiona a guitarristes com Gary Moore, Steve Ray Vaughan, B.B King, Eric Clapton entre d'altres. L'energia que desprčn a l'escenari fa que tothom gaudeixi del seu espectacle que fa en solitari.

Ho organitza: Plectrum Associació

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web