girona.cat

Concert d'Ernest Salvà i Jordi Fornells, guitarra flamenca

Festival de Guitarra Girona-Costa Brava
Tipus:Concert
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Centre Cívic Ter
Preu:Taquilla inversa

Ernest Salvà: Nascut a La Pera (Girona). Descobreix la guitarra flamenca a Olot, de la mà de Paco Perea. Amb ell, comença la seva formació com a guitarrista. Continua els seus estudis en el Taller de Músics de Barcelona, on aprèn dels guitarristes Juan Carlos Gómez i Chicuelo. També es forma en l'acompanyament al cante i al baile amb la Chamela i Ana Maria López (Peña flamenca Los Cernícalos de Jerez de la Frontera).
Ha compartit experiències i escenaris amb artistes com: Lisa Bause, Daniel da Silva, La Chamela, Esther González, Jordi Fornells, Mantecao, Borrico de Jerez, Esther Aranda, etc. Els seus concerts ofereixen un recull de vivències, mostrant des de la tradició fins a l’actualitat de la guitarra flamenca, passant per les músiques mediterrànies i les seves composicions pròpies.

Jordi Fornells: Músic d'origen "catalanoandaluz" dedicat a la veu i al ritme des del 2004. Curiós i inquiet, d'esperit lliure i pensament crític. Transmetre és la seva més gran capacitat i està acostumat a observar-ho tot de forma sensible. S'ha desarrotllat professionalment com a membre participant a diversos projectes escènics de caràcter lúdic, social i/o educatius. Actualment és director artístic i membre fundador de l'empresa d'espectacles "ACORDE A TI". Des del 2008 va oferint experiències úniques entorn a la rumba.

Aquest concert forma part del Festival de Guitarra Girona-Costa Brava.
És un concert gratuït, amb taquilla inversa.

Ho organitza: Plectrum Associació i Festival de Guitarra Girona-Costa Brava. Hi col·labora: Centre Cívic Ter

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web