girona.cat

Invisibles. El árbol

Mostra de Cinema d’Autor

Tipus:Projecció
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Museu del Cinema
Preu:Gratuït
Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la icona .

Fer visibles els invisibles. Aquesta mostra projecta films de directors que per la seva decidida aposta per un cinema que transgredeix els estàndards comercials de producció no van tenir una distribució massiva més enllà del circuit de festivals. Amb aquestes sessions coneixerem autors que veuen l'ofici de cineasta des d'una clara vocació artística i convertirem el Museu en un espai alternatiu de projecció des del qual es puguin veure aquestes produccions invisibibles.

En aquesta sessió projectem: El árbol de Carlos Serrano Azcona (Mèxic, 2009) 75 minuts. VOSC.

Santiago se separa de la seva família. El jutge no permet que s'acosti a la seva dona i fills. A més, a conseqüència d'això i del seu estil de vida, es veu obligat a treballar al bar d'un amic. Allà és acomiadat. Així comencen els seus pitjors dies, vagarejant per Madrid. Ara haurà d'afrontar la seva realitat i la responsabilitat de canviar o morir.

Inscripció prèvia obligatòria: clicant sobre la data de l’activitat o per telèfon al 972 412 777. Aforament: 40 persones. Indicacions sanitàries: És obligatori l'ús de la mascareta i la higiene de mans. Entrada: lliure. Presenta la pel·lícula: Jordi Dorca (programador del Museu del Cinema). Ho organitza: Museu del Cinema

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web