girona.cat

Cinema i Educació. Camí a l'escola

Cicle de cinema educatiu

Tipus:Cinefòrum
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Cinema Truffaut
Preu:Gratuït
Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la icona .

El VIII Cicle de Cinefòrum de Cinema Educatiu proposa posar damunt de la taula temes d’actualitat referents a l’educació dels joves, que es debatran a partir de la projecció d’una pel·lícula i la intervenció de persones expertes en la matèria. És una activitat pensada per a famílies, docents, joves i ciutadania interessada en l’educació.

En aquesta ocasió parlem sobre l'escolarització dels infants a través del documental: Camí a l'escola (Sur le chemin de l'école) de Pascal Plisson (França, 2013) 78 minuts VOSE

Un documental que narra la història real i extraordinària de quatre nens, herois quotidians -Jackson, Carlitos, Zahira i Samuel- que s’han d’enfrontar diàriament amb una multitud d’adversitats i perills per arribar a l’escola. Aquests nens viuen en quatre punts molt distants de la terra, però comparteixen les mateixes ganes d’aprendre i són conscients que només l’educació els obrirà les portes a un futur millor.

“Camí a l’escola” és una pel·lícula que desborda optimisme i esperança en un futur, on per Jackson, Carlitos, Zahira i Samuel tot és possible amb coratge, predeterminació i esforç.

Inscripció prèvia obligatòria: clicant sobre la data de l’activitat o per telèfon al 972 412 777. Aforament: 60 persones. Presenta i modera el debat final: Dolors Reig, presidenta de l’associació Amics de la Unesco de Girona. Indicacions sanitàries: És obligatori l'ús de la mascareta i la higiene de mans. Entrada: lliure. Ho organitza: Consell Municipal d'Educació de Girona i Teatre Municipal de Girona. Hi col·labora: Museu del Cinema

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web