girona.cat

Tona Gafarot

El foc, el caliu i la cendra

A prop
Tipus:Concert
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Centre Cívic Sant Narcís
Preu:Gratuït
Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la icona .

Tona Gafarot ens presenta el seu segon disc, "El foc, el caliu i la cendra", un disc que es divideix en tres parts i que esdevenen tres etapes que tots nosaltres hem experimentat en algun moment de la nostra vida: el foc (la rebel·lió, la crítica, la ràbia), el caliu (la tendresa, l’amor, la quotidianitat) i la cendra (la tristesa, la por, el desamor). En aquest espectacle, Gafarot també interpreta cançons del seu primer disc, Alba sísmica, així com de noves que no han estat enregistrades encara.

Tona Gafarot: veu i guitarra. Jordi Bosch: baix. Toni Molina: bateria. Adrià Bravo: piano elèctric i sintetitzadors. Ho organitza: Ajuntament de Girona. Amb el suport de: Diputació de Girona.

Projecte cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 i en un 25 % per la Diputació de Girona

Unió Europea Fons Europeu de Desenvolupament Regional + Generalitat de Catalunya + Diputació de Girona

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web