girona.cat

Un romanç amb el barri (micromapping)

Andrea Almodís i Guillem Fàbrega

A prop
Tipus:Altres
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Biblioteca Salvador Allende
Preu:Gratuït

Almodís Hermesenda torna a Girona després de 5 anys. No ha passat ni un dia en què no anheli perdre's pels carrers d'aquell barri que tant de temps havia viscut.
A partir de la recreació de la sala d'estar del seu nou pis al carrer Ballesteries, podrem veure a través dels seus marcs penjats a una de les seves parets el retorn de l'Almodís. Poesia visual que cronològicament ens traslladarà al seu idil·li amb el barri, a aquella relació afectiva, a un amor dolç i delicat i a les seves noves vivències al barri vell gironí.

Micromapping en loop que cada 15 minuts es reinicia a partir de les 10 h i fins les 14 h. L'activitat no requereix inscripció prèvia.

Horari: de 10 a 14 h. Mapping en loop que cada 15 minuts reinicia. L'activitat no requereix inscripció prèvia. Artistes: Andrea Almodís i Guillem Fàbrega. Producció tècnica-projecció: Lighthink Lab. Ho organitza: Ajuntament de Girona. Amb el suport de: Diputació de Girona.

Projecte cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 i en un 25 % per la Diputació de Girona

Unió Europea Fons Europeu de Desenvolupament Regional + Generalitat de Catalunya + Diputació de Girona

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web