girona.cat

La Ludwig Band

A prop
Tipus:Concert
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:L'Estació Espai Jove
Preu:Gratuït
Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la icona .

L’Andreu, en Gabriel, en Lluc, en Pau, en Quim i en Roger són el segon millor grup d’Espolla.
El 2017 La Ludwig Band comencen a tocar les cançons que Quim Carandell acumulava des de l’adolescència. Des del Cuartelillo d’Espolla, la base operativa del grup i antiga caserna de la guàrdia civil, el grup assaja, evoluciona i perfecciona aquestes cançons.
Sona folk pedant, cançons de pastorets i s’escolten heptasíl·labs que parlen de la vida i rimes assonants. Temes potser quotidians, potser no tant, amb girs inesperats i secrets que es descobreixen amb el temps.

Quim Carandell: veu principal i guitarra acústica. Lluc Valverde: clarinet i cors. Andreu Galofré: baix i cors. Gabriel Bosch: guitarra elèctrica i cors. Roger Cassola: bateria i cors. Pau Lanzetta: teclat i cors. Ho organitza: Ajuntament de Girona. Amb el suport de: Diputació de Girona.

Projecte cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 i en un 25 % per la Diputació de Girona

Unió Europea Fons Europeu de Desenvolupament Regional + Generalitat de Catalunya + Diputació de Girona

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web