girona.cat
VIRTUAL

Casos i experiències d'emprenedoria amb Ingrid Rahola, cofundadora de Llagurt

A Girona Emprèn parlem de...

Tipus:Xerrada
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Girona Emprèn
Preu:Gratuït

Llagurt ha fet 10 anys, i volem conèixer de la mà d’una de les fundadores, l’Ingrid Rahola, les claus de l’èxit d’un model de negoci nascut a Girona i ara present arreu del territori català en format de botigues pròpies i franquícies.

Parlarem de la il·lusió d’emprendre un projecte propi, de com es transforma una idea en negoci, de les dificultats que et trobes pel camí i de com aprens a superar-les. Parlarem també dels valors que orienten l’empresa i la presa de decisions, de lideratge femení i caràcter emprenedor, de creixement personal i professional. Del pas de gestionar una botiga a dirigir una franquícia pròpia.

La sessió ens ofereix l’oportunitat de conèixer de primera mà l’evolució d’un projecte emprenedor a empresa d’èxit i consolidada, i com ha dirigit i viscut l’experiència una de les seves impulsores.

Sessió adreçada a persones interessades a conèixer millor l’empresa Llagurt i el seu model de negoci, i que es plantegen l’autoocupació com a projecte professional.

Sessió a càrrec d'Ingrid Rahola, cofundadora de Llagurt.

Sessió en línia, la sessió serà gravada. L'assistència és gratuïta però cal inscripció prèvia. Places limitades.

Dia i hora: Dimecres, 25 de març de 9.30 a 11 h. Durada: 1,5 hores. Lloc: sessió en línia, la sessió serà gravada. Formació a càrrec de: Ingrid Rahola. Ho organitza: Girona Emprèn

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web