girona.cat

Parlem de Cinema? E.T., l'extraterrestre

Grans obres del cinema sotmeses a debat

Parlem de Cinema?
Tipus:Cinefòrum
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Cinema Truffaut (Museu del Cinema)
Preu:Gratuït
Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la icona .

Parlem de Cinema? és un cinefòrum organitzat pel Museu del Cinema. Consta de 10 sessions anuals i repassa la història del cinema a través de directors que han marcat una època i que han estat influents per a les generacions posteriors.

Aquest mes projectem: E.T.: The Extra-Terrestrial (E.T., l'extraterrestre) d'Steven Spielberg (Estats Units, 1982) 115 minuts VOSE

Un petit ésser d'un altre planeta es queda abandonat a la Terra quan la seva nau, en emprendre el retorn, s'oblida d'ell. Està completament sol i té por, però es farà amic d'un nen, que l'amaga a casa seva. El petit i els seus germans intenten trobar la manera que el petit extraterrestre torni al seu planeta abans que el trobin els científics i la policia.

Inscripció prèvia obligatòria: clicant sobre la data de l’activitat o per telèfon al 972 412 777. Aforament: 60 persones. Indicacions sanitàries: És obligatori l'ús de la mascareta i la higiene de mans. Entrada: lliure. Presenta la pel·lícula: Jordi Dorca (programador del Museu del Cinema). Ho organitza: Museu del Cinema

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web