girona.cat

Poesia cantada de Joana Raspall

amb Gemma Humet i Pere Martí

Del poema a la cançó
Tipus:Conversa
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Auditori de la Mercè
Preu:Gratuït
Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la icona .

Bibliotecària, poetessa i escriptora, Joana Raspall (1913 - 2013) destaca per la seva obra poètica infantil, tot i que també va escriure per a adults. Dins la seva obra hi ha teatre, contes i novel·les. Parlarem sobre la seva poesia amb la cantautora i pianista Gemma Humet i amb Pere Martí, escriptor de literatura infantil i juvenil i catedràtic de llengua i literatura.

És la tercera i última conversa del cicle "Del poema a la cançó" dedicada a Joana Raspall amb Gemma Humet i Pere Martí. Un cicle sobre poesia i música, sobre com els músics d’avui interpreten la poesia catalana contemporània. Descobrirem els universos literaris de tres poetes emblemàtiques com són Clementina Arderiu, Carme Guasch i Joana Raspall. Però també aprofundirem en el camí que fa el cantautor per acostar-s’hi. Un diàleg que permetrà parlar de poesia, de música i de procés creatiu.

Ho organitzen: Càtedra de Poesia Contemporània Joan Vinyoli i Càtedra de Patrimoni Literari Maria Àngels Anglada - Carles Fages de Climent de la Universitat de Girona, i Escola Municipal d’Humanitats. Inscripció: gratuïta. Places limitades

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web