girona.cat

Poesia cantada de Carme Guasch

amb Joanjo Bosk i Anna Perera

Del poema a la cançó
Tipus:Conversa
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Auditori de la Mercè
Preu:Gratuït

Segona conversa del cicle "Del poema a la cançó". Docent, poeta i escriptora, Carme Guasch (1928-1998) va ser integrant del grup poètic que envolta la figura de Carles Fages de Climentés i una persona molt activa en la defensa de la llengua i la literatura catalanes. Parlaran de la seva poesia Joanjo Bosk, cantautor folk-rock en acústic i vocalista del grup de rock-metal Musuan, i Anna Perera, especialista en literatura catalana moderna i contemporània, i Patrimoni Literari.

Un cicle sobre poesia i música, sobre com els músics d’avui interpreten la poesia catalana contemporània. Descobrirem els universos literaris de tres poetes emblemàtiques com són Clementina Arderiu, Carme Guasch i Joana Raspall. Però també aprofundirem en el camí que fa el cantautor per acostar-s’hi. Un diàleg que permetrà parlar de poesia, de música i de procés creatiu.

Ho organitzen: Càtedra de Poesia Contemporània Joan Vinyoli i Càtedra de Patrimoni Literari Maria Àngels Anglada - Carles Fages de Climent de la Universitat de Girona, i Escola Municipal d’Humanitats. Inscripció: gratuïta. Places limitades

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web