girona.cat

Docs del mes. The letter Aforament complet

Les millors estrenes documentals a Girona

Tipus:Projecció
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Cinema Truffaut (Museu del Cinema)
Preu:Gratuït
Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la icona .

Us oferim l’estrena d’una pel·lícula documental. Mirades úniques a la realitat premiades als millors festivals i en versió original subtitulada al català.

Aquest mes projectem: The letter de Maia Lekow i Christopher King (Kenya, 2019) 82 minuts VOSC

Què faries si acusessin a la teva àvia de bruixeria? Els temps de la Santa Inquisició queden aparentment lluny, però avui en dia, a Kènia, la realitat de les dones amb una sensibilitat especial és dramàtica i ens fa reviure el terror de l’Edat Mitjana.

El jove Karisa viatja de Mombasa als seus orígens rurals quan s’assabenta que la seva àvia està en perill. A través de les converses amb els seus familiars descobrim amb incredulitat que el seu oncle, fruit d’una combinació de superstició i interessos econòmics, és l’instigador de la terrible acusació. A la vegada, les seves ties intenten protegir l’àvia que ha d’aprendre a conviure amb el fantasma de l’assassinat rondant la seva humil casa. A Kènia, centenars d’ancians són acusats de bruixeria per tal de robar-los les terres.

Inscripció prèvia obligatòria: clicant sobre la data de l’activitat o per telèfon al 972 412 777. Aforament: 60 persones, per tal de garantir la distància de seguretat. Indicacions sanitàries: És obligatori l'ús de la mascareta durant tota la sessió i la higiene de mans amb gel hidroalcohòlic. Entrada: lliure. Ho organitza: Paral·lel 40 i Museu del Cinema

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web