girona.cat

Oyun

El Fedito

Escènit
Àmbit:Arts escèniques
Tipus:Espectacle
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Plaça del Pallol
Preu:Gratuït

Oyun és un espectacle únic i innovador per a tots els públics, que combina humor, originalitat, ritme i depurada tècnica de malabars que sens dubte no deixarà indiferent a l'espectador.

Oyun va a la recerca del més difícil encara, de l'equilibri perfecte, l'arquitectura dels malabars, l'harmonia entre tots els elements: olles, culleres, cordes, pilotes.

A Oyun, que vol dir joc en turc, tot gira al voltant de les olles i altres elements quotidians; i a mesura que va construint un artefacte en equilibri el malabarista va creant l'espai, dibuixant l'aire, i sobretot jugant i desafiant la gravetat.

Aquest espectacle és el resultat d'anys d'investigació i experimentació la inspiració ha vingut principalment de les diferents disciplines artístiques: escultura, dibuix, poesia visual, fotografia, arquitectura, música, pintura, teatre, circ ...


Aquest espectacle ha obtingut els següents premis al Festival Circada 2018 de Sevilla:

2n Premi Circada Off 2018 (Sevilla)
Premi Festival Circarte (Alacant)
Premi Festival Kaldearte (Vitòria)
Premi Festival Nosolocirco (Càceres)
Premi Jaén Paradís Interior (Jaén)
Premi Festival Circaire (Mallorca)

Guió, direcció i idea original: Federico Menini. Mirada externa: Lucas Escobedo, Raquel Molano. Artista en escena: Federico Menini. Disseny i execució de l'escenografia: Federico Menini. Disseny d'il·luminació: Manolo Ramírez. Disseny i gravació de música: José Monreal. Tècnic: Manolo Ramírez. Disseny de vestuari: Adriana Jorge. Vídeo: José Abellán. Fotografia: Rosa Ros. Assessor tècniques de màgia: Pepe Torres. Assessor tècniques de circ: Lucas Escobedo. Web: Antonio Mira-Perceval. Distribució: ProduCirk. Agraïments: Carlos Such, Adrián Plaza, Guillem Fluixà, Núria Calatayud, Jon Sábada i Andrea Pérez

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web